Get Adobe Flash player

Saka Su mu, Şaka Su mu ?

Saka su söğütözü şubesinden şirketimize aldığımız su 6.25TL ,  öveçler şubesinden evime aldığım su 5.50TL idi. Durumu söğütözü şubesine sorduğumdaKampanyaları olduğunu, şirketlere farklı fiyattan verdiklerini söylediler. Kampanya ile fiyat arttırıdığını da ilk kez duymuştum. ( İsimlerini Şaka Su olarak değiştirmeleri gerekiyor sanırım:) )

sakaZaten Kış boyu Saka Su’yun yaptığı makarna, puding, hazır çorba promosyonlarını da şirketlere vermiyoruz diye vermemişlerdi. Bunun üzerine sizden su almıyoruz bundan sonra ve saka merkezine de şikayet ediyorum dedim kapattım.

2-3 dakika gibi kısa bir sürede (Bu sürede su istesek gelmezdi heralde), saka su elemanı içeriye girip, size 5.50TL den su vereceğiz gibi bişeyler söyledi. Durumu Saka Su’ya sayfalarındaki iletişim formundan bildirdim, suyumuzu da en kısa sürede değiştireceğiz.  Bakalım Saka Su konu ile ilgilenip, bayii ile ilgili birşey yapacak mı. Yoksa kişisel tepkimiz ile mi kalacağız.

Share

4 Responses to “Saka Su mu, Şaka Su mu ?”

  • Dileki:

    Saka su Ankara Etlik bayisinden su alan eski abonelere sözüm,damacananızın depozitosunu vermiyorlar,devralmadan önceki aldığınız yerden isteyecekmişsiniz.Bu kadar dengesiz bir bayii.Haberiniz olsun..Saka ile ilgili tüm şikayet birimlerini aradım ama sonuç yok.Sahipleri SAKA SUYU BAŞKA ŞİRKETTEN DEVRALDILAR YILLAR OLDU AMA DAMACANA ÜCRETİMİ VERMİYORLAR.Ben eski bayii ile neden muhattap olayım.Almayın kardeşler gidin başka yerden alın.

  • Dileki:

    Yetkililerin umurunda değil,kaedeşim ben aldığım üç damacananın depozitosunu istiyorum bu benim hakkın,saka su bu kadarmı acizleşti bayiisine söz geçiremiyormu…Depozitomu verip damacanalarınızı alın insanları aptal yerine koymayın.Ettiğim şikayet telefonlarının bedeli bile depozito ücretini geçti.Artık gurur meselesi oldu peşini bırakmayacağım.
    .

  • abdullah:

    ewimde saka su kullanıyodum gayet memnundum ama saka su servis araçları söförleri özelliklede çekmeköy de 34 bıh 57 bu plakalı araç insanlar içinde sehir içinde pati koymalar suratlı gitmeler artı hem suclu hem güçlü olması ne bilim bıraktım artk hiçbir sekilde o suyu kullanmam

  • aslı:

    tam 3 saat oldu su isteyeli, bakalım ne zaman gelecek.. her zaman aynı şeyi yapıyorlar. bir daha kesinlikle almayacam-ZONGULDAK /Merkez

Leave a Reply

Sayfa İçinde Ara
Son Yorumlar
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930