Get Adobe Flash player

Ankara

2010 Ramazan İmsakiyesi – Ankara İçin

Aile hekimliği uygulaması Ankara’da başladı!!
Her aileye aile hekimi. Aile hekiminiz kim? Aile hekiminizi öğrenin !!! Aile hekimi sorgulama panelini haber içeriğinde görebilirsiniz. Yıl sonuna kadar Türkiye genelinde yaygınlaştırılacak aile hekimliği uygulaması bugünden itibaren başkentte başladı. İl genelinde toplam bin 247 aile hekim…inin görev yapacağı Ankara’da her 3 bin 500 kişiye bir aile hekimi düşüyor.
Uygulama kapsamında, aile hekimine gitmeden hastaneden hizmet alabilecek olan vatandaş, hekim seçme hakkı uyarınca, hekimini il içinde ve 3 aydan erken olmamak koşuluyla sınırsız değiştirebilecek. Vatandaş, aile hekimliği hizmeti karşılığında katılım payı dahil hiçbir ücret ödemeyecek.
Ankara Vali Yardımcısı Celal Dinçer ile İl Sağlık Müdürü Mustafa Aksoy, Aile Hekimliğinin uygulandığı Gölbaşı Ertuğrul Gazi Aile Sağlık Merkezi’nde bulundu.
Daha önce Aile hekimliği hizmeti verilen bir yerden göreve gelen ve mülki amiri olarak uygulamayı sahada gören Vali Yardımcısı Dinçer, Aile Hekimliği’nin Türk Sağlık tarihinde bir dönüm noktası olduğunu ve yıl sonuna kadar tüm illerde yaygınlaşacağını söyledi.AİLE HEKİMİNİZ KİM ? ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN
Share

Yalnız Tosba

Kızımın rüzgar gülü tosbası, alacakaranlıkta yalnız başına. Devamını okuyun »

Mavi bilgisayar İflas Etti

Son yıllarda çok hızlı ve dengesiz büyümesiyle dikkatleri üzerine çeken Mavi Bilgisayar henüz doğrulanamayan kaynaklardan alınan bilgilere göre Ankara’daki 5 adet mağazasındaki ürünleri tırlar ile boşalttı. Mavi Bilgisayarın Web sitesinde iflas ya da kapatma ile ilgili herhangi bir haber yazmazken, telefonlarına cevap verilmiyor, e-posta mesajlarına geri dönülmüyor. Mavi bilgisayar; bilindiği üzere Şehit Adem Yavuz Sokak’ta 2. el bilgisayar parçası satan küçük bir bilgisayarcıyken, web sayfasından yapmış olduğu promosyonlar ile web sayfası üzerinden satışlarına ağırlık vermiş, bundan sonra da hızla büyüyerek, mağaza sayısını 5 e çıkarmıştı. İflasını hızlandıran etkenler arasında Şehit Adem Yavuz Sokak’taki en işlek mağazasını kapatması, MediaMarkt, Vatan Bilgisayar  benzeri teknoloji şirketlerinin piyasaya çok güçlü girmesi ve Mavi Bilgisayar’ın çok dengesiz büyümesi gösteriliyor.

Devamını okuyun »

Share

Saka Su mu, Şaka Su mu ?

Saka su söğütözü şubesinden şirketimize aldığımız su 6.25TL ,  öveçler şubesinden evime aldığım su 5.50TL idi. Durumu söğütözü şubesine sorduğumdaKampanyaları olduğunu, şirketlere farklı fiyattan verdiklerini söylediler. ... devam

Share

Ankara’da Yaya Olmak

devam

Share
Sayfa İçinde Ara
Son Yorumlar
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930