Get Adobe Flash player

Web Sayfaları

Ücretsiz Faks Servisleri

http://www.googleguide.com/advanced_operators.html

Search Operators
The following table lists the search operators that work with each Google search service. Click on an operator to jump to its description — or, to read about all of the operators, simply scroll down and read all of this page.

The following is an alphabetical list of the search operators. This list includes operators that are not officially supported by Google and not listed in Google’s online help. Devamını okuyun »

Share

bitmap imajları temiz vektöre dönüştürmek

Web ve masaüstü seçenekleri ile her zaman lazım bir uygulama.

 

www.vectormagic.com

... devam

Share

dinamikdns.com bugün itibari ile kapandı.

ilk çıktığı günlerde yabancı rakiplerinin yerini dolduracağını düşündüğüm www.dinamikdns.com sitesi bugün kapandı. Umarım geçici bir teknik sorundur. Zira aktif olarak kullanmaktaydım. ... devam

Share

google apps ücretsiz nasıl kullanılır ?

Google apps bir süredir ücretsiz kayıt seçeneğini ana sayfasında yayınlamıyordu. Ama araştırmalarım sonucu, farklı bir adresten ücretsiz kayıt olunabildiği bilgisine ulaştım. https ... devam

Share

Online Inpaint Servisi

Inpaint isminde bir program bulmuştum, araştırırken online olarak aynı hizmeti verdiğini gördüm. Program herhangi bir fotoğraftaki istenmeyen kısımları çıkarmanızı kolaylaştırıyor.

Devamını okuyun »

Share

2011 GoDaddy Promo Code

com uzantılı domain yenileme (renew) için promo code : gdz225a 8,57 USD’ye yenileme yapılabiliyor.

biz,net,org PIXEL14 kodu ile 7,99 USD’ye yenileme yapılabiliyor.
yeni kodlar buraya ek ... devam

Share

Dropbox ile dosyalarınız her zaman yanınızda olsun.

Bir arkadaşımın önerisi ile dropbox programını denemeye başladım. Henüz çok kullanmadım ama araştırmalarım sonucunda çok faydalı olduğunu gördüm. Bilhassa evde ve iş yerinde ortak kullanılan dosyaları taşıma derdinden kurtuluy ... devam

Share

Ankara’da Aile Hekimliği Uygulaması Başladı

Aile hekimliği uygulaması Ankara’da başladı!!
Her aileye aile hekimi. Aile hekiminiz kim? Aile hekiminizi öğrenin !!! Aile hekimi sorgulama panelini haber içeriğinde görebilirsiniz. Yıl sonuna kadar Türkiye genelinde yaygınlaştırılacak aile hekimliği uygulaması bugünden itibaren başkentte başladı. İl genelinde toplam bin 247 aile hekim…inin görev yapacağı Ankara’da her 3 bin 500 kişiye bir aile hekimi düşüyor.
Uygulama kapsamında, aile hekimine gitmeden hastaneden hizmet alabilecek olan vatandaş, hekim seçme hakkı uyarınca, hekimini il içinde ve 3 aydan erken olmamak koşuluyla sınırsız değiştirebilecek. Vatandaş, aile hekimliği hizmeti karşılığında katılım payı dahil hiçbir ücret ödemeyecek.
Ankara Vali Yardımcısı Celal Dinçer ile İl Sağlık Müdürü Mustafa Aksoy, Aile Hekimliğinin uygulandığı Gölbaşı Ertuğrul Gazi Aile Sağlık Merkezi’nde bulundu.
Daha önce Aile hekimliği hizmeti verilen bir yerden göreve gelen ve mülki amiri olarak uygulamayı sahada gören Vali Yardımcısı Dinçer, Aile Hekimliği’nin Türk Sağlık tarihinde bir dönüm noktası olduğunu ve yıl sonuna kadar tüm illerde yaygınlaşacağını söyledi.AİLE HEKİMİNİZ KİM ? ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN
Share

Google earth / google maps hosts dosyası

telekom engellemeleri yüzünden google earth / google maps çalışmıyor ise, gerekli olan hosts girişleri aşağıdadır.

windows/system32/drivers/etc klasörü altindaki hosts dosyanıza ekleyin bu satırları:

74.125.43.103 youtub ... devam

Share
Sayfa İçinde Ara
Son Yorumlar
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031